tag:blogger.com,1999:blog-7589331944551844869.post2703112262201547237..comments2023-08-17T16:42:07.973+02:00Comments on Thermomix-Danmark: Kabanosy - en ægte polsk kvalitetspølse, en ren luksus!Thermomixerhttp://www.blogger.com/profile/04966747225917803774noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7589331944551844869.post-5826201538721227252014-12-17T18:08:14.953+01:002014-12-17T18:08:14.953+01:00Hej Albert,
Jeg ryger i en simpel rygeovn med bøge...Hej Albert,<br />Jeg ryger i en simpel rygeovn med bøgesmuld, og hænger pølserne ind på ca 12mm rundstokke der passe til røgovnens bredde...temperauren holder jeg oppe med et elvarmelegeme.<br /><br />Held og lkke med eddikemoderen og røgningen.<br /><br />Mvh HenrikThermomixerhttps://www.blogger.com/profile/04966747225917803774noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7589331944551844869.post-60212366416920427242014-12-17T17:36:28.460+01:002014-12-17T17:36:28.460+01:00Hej. Ved ikke om jeg missede min første kommentar...Hej. Ved ikke om jeg missede min første kommentar. Så prøver igen. <br />Jeg faldt tilfældigt over denne blogg, da jeg søgte på en edikkemor. Men efter lidt research, fandt jeg også andre interessante opskrifter, bl.a. denne kabanosy pølse. <br />Må jeg spørge til hvilken rygeovn og hvilke ryge savsmuld eller flis du bruger? <br />Venlig hilsen Albert. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07050814865225220630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7589331944551844869.post-12315563901109968512014-12-17T17:27:23.662+01:002014-12-17T17:27:23.662+01:00Denne kommentar er fjernet af forfatteren.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07050814865225220630noreply@blogger.com