Velkommen!

Håber min blog også vil være givtig og inspirerende for dig.

Se hvordan du laver friskt smør,bager lækkert brød uden at ælte dejen og meget mere.

Kom gerne med kommentarer til mine indlæg, så bloggen kan blive mere dynamisk.


God fornøjelse, velbekomme og

de bedste hilsner fra Henrik!

onsdag den 18. januar 2012

Pastadej på mindre end 3 minutter...

Per person:
100-120 g durum semolina
1 æg
evt en lille sjat vand eller lidt mere mel.

Hæld ingredienserne i røreskålen og kør Thermomixen i 1½ minut speed 4.
Føl på klumperne i røreskålen: Er de for tørre eller lette at trykke sammen til en sammenhængende lidt klæbrig dej eller er de for klistrede?
Korriger med lidt vand eller mel efter behov for at opnå en god konsistens, og kør ½ min mere.
Så skal det se sådan ud:


Blandingen hældes ud på bordet og samles til en klump, der med fordel kan hvile i en plaspose i køleskabet 30 minutter eller mere inden udrulning.


Her er en lille klump af 100 g mel og et æg.

Så er vejen åben til diverse pastaretter, f.ex. Ravioli....


Ingen kommentarer:

Send en kommentar