Velkommen!

Håber min blog også vil være givtig og inspirerende for dig.

Se hvordan du laver friskt smør,bager lækkert brød uden at ælte dejen og meget mere.

Kom gerne med kommentarer til mine indlæg, så bloggen kan blive mere dynamisk.


God fornøjelse, velbekomme og

de bedste hilsner fra Henrik!

onsdag den 18. januar 2012

Ravioli med laks og porre, serveret med jordskok-puré

Lad dig ikke afskrække af farven på jordskok-puréen...for smagsmæssigt matcher den himmelsk til kombinationen af laks, porre og yoghurt i fyldet...her serveret med en klat smør og lidt purløg.

Raviolifyld til ca 300 g pastadej, ca 45 stykker a 5x5 cm:

30 g porretop
170 g frisk laks
150 g græsk yoghurt
friskkværnet peber og salt.

Kør porretoppen til den er finthakket,
Blend laksen kortvarigt så den stadig har struktur,
tilsæt yoghurt, salt og peber og bland til ensartet.

Rul pastadejen ud og fordel laksefyldet, fugt dejen mellem fyldet, luk med endnu et lag dej og skær ud.
Dampes i Varomaen i 30 minutter, eller koges i letsaltet vand i 4 minutter.
Hvorfor dampning i Varomaen?
Det passer sig selv, og evt. utætheder i dejpuderne betyder ikke noget.....



Fyldet er dejlig saftigt, og behovet for en sovs er egentlig ikke stor, så puréen er en fin mellemting.


Jordskok-puré:
Rens jordskokkerne med en kniv, men skræl dem ikke.
Skær dem i skiver a ½ cm, dæk med bullion, lad koge i 10 minutter inden de køres til en puré i Thermomixen ved speed 10 i 30 sekunder.

God appetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar